Diane Cherie Dinesen

Dyrlæge og ejer

Mit navn er Diane Dinesen

Jeg er uddannet dyrlæge og veterinærsygeplejerske og er indehaver af dyrlægen på Samsø.

Jeg er opvokset på Samsø, og det har været min drøm fra jeg var 4 år at åbne min egen dyreklinik.

I 2023 blev det endelig muligt, og jeg glæder mig utrolig meget til at byde dig velkommen her hos Dyrlægen på Samsø.

Jeg blev uddannet aut. Veterinærsygeplejerske med speciale i smådyr i 2016 og har dermed erfaring med behandling af hund og kat gennem de sidste 10 år.

I 2022 blev jeg færdig som dyrlæge med afsluttende speciale og differentiering indenfor heste.

Derfor har jeg arbejdet en del med både smådyr og heste. Gennem hele studiet har jeg også arbejdet med andre dyrearter, således jeg kan tilse samtlige dyr på min klinik eller i stalden.

Jeg stræber efter at være en faglig dygtig dyrlæge og har bygget min klinik op med det nyeste udstyr så dit dyr kan få den mest professionelle behandling

Jeg ønsker det bedste for alle øen dyr og tilbyder derfor skræddersyede behandlinger til det enkelte dyr og ejer udfra behov og ønsker. Det er også et stort interesseområde for mig at nedsætte antallet af ikke-neutraliserede vildkatte på øen, hvorfor jeg forsøger at køre kampagner i løbet af året med henblik på at få neutraliseret så mange som muligt.

Det er vigtigt for mig at være en stor del Samsø’s kultur og sjæl.

Der er 100% fokus på dyrenes velvære og tryghed.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.